Januari 2007
Een nieuw jaar.
Oud en Nieuw hebben we wederom doorgebracht met onze vriendenclub. Lekker gegeten en de kinderen hebben zich samen ook heerlijk vermaakt.
Nieuwjaarsdag gaan we altijd naar de nieuwjaarsreceptie in het dorp. Altijd leuk om weer iedereen te zien en elkaar nieuwjaar te wensen.

      

De carnaval staat weer voor de deur. Dit jaar doen we mee met de optocht. De vriendenclub heeft vorig jaar de wisselbeker gewonnen en die moet nu verdedigd worden. Dit is wel erg leuk, vooral omdat we nu wel zelf met de voorbereidingen mee mogen doen. Vorig jaar ging alles achter onze rug om, omdat het een verrassing moest zijn voor ons. Wel jammer dat dit jaar de club een stuk uitgedund is. Maar we zijn nog met een mooi clubje over en gaan er een mooi kunstwerk van maken en hopen op een leuke prijs. Wij hebben er veel zin in. Ook de kinderen vinden het weer helemaal super om carnaval te gaan vieren. De carnaval heeft niet alleen bij ons het een en ander voortgebracht. Ook bij Jos en Helma is het carnavalsvirus weer losgebarsten. Zij hebben zich met volle overgave in de carnavalsvereniging gestort. Het doet goed om samen met je vrienden spontaan het verenigingsleven in te duiken. Ook bij de Joek (Kennedymars) hebben enkele vrienden zich aangesloten.

24 januari hebben Valerie en Levy er een nieuw neefje bijgekregen. Zij, en wij natuurlijk ook, zijn erg blij met ons nieuwe neefje in de familie. Valerie geniet er helemaal van en was vanaf het eerste moment helemaal weg van haar neefje Tristan. Toch is 24 januari voor ons nu een dag met een lach en een traan. 4 jaar geleden stonden we op deze dag aan het bed van Indy omdat ze mogelijk de volgende ochtend niet zou halen vanwege een herseninfarct dat ze had gekregen. Nu is het de dag waarop ons nieuwe neefje is geboren.

Levy zit sinds de kerstvakantie op school. Dat is wel even wennen. Het is rustig thuis. Marie-Louise is meer gaan werken en heeft af en toe het idee dat ze nu minder tijd heeft dan toen Levy nog thuis was. Weer een periode die afgesloten is. De tijd gaat zo snel. Maar het gaat goed met Levy op school en dat is natuurlijk heel belangrijk. Wij raken er ook wel aan gewend dat hij naar school gaat, maar het was toch altijd wel erg gezellig om hem thuis te hebben.

Februari/maart/ april
Het heeft weer even geduurd alvorens de site weer is bijgewerkt. Vanwege alle drukte is het er even niet van gekomen.

Februari stond in het teken van de carnaval. Ditmaal vanaf de zijlijn. We hebben meegedaan aan de optocht samen met onze vrienden. Vorig jaar mochten we niet met hen meedoen en ging alles geheimzinnig achter onze rug om. Vandaar dat het nu wel leuk was, dat we alles zelf mee mochten beleven. We hebben zelfs weer een prijs gewonnen, die we ook ditmaal hebben geschonken aan het Ronald mc Donald kinderfonds. We hebben ook nog met een hele groep meegedaan aan een kroegentocht door het dorp. Dit was heel leuk, vooral omdat het allemaal mensen waren uit diverse vriendengroepen. Dat maakte het vooral erg leuk. Zo leer je weer nieuwe mensen kennen, en het klikte perfect allemaal. Ook daarmee hadden we een prijs gewonnen, en wel de 1e prijs.
Het was weer een geweldige carnaval. Dit jaar was het wel een stuk vermoeiender dan vorig jaar, althans dat gevoel hadden we zelf.

Ook na de carnaval zijn het drukke tijden gebleven. Zakelijk gezien zijn we momenteel druk bezig om eventuele uitbreidingsplannen te kunnen verwezenlijken. Dit heeft echter nogal wat tijd nodig.
Valerie heeft nog een aantal shows gehad met haar dansschool. Hier heeft Marie-Louise ook aan meegedaan.
In maart hebben we diverse leuke feestjes achter de rug. We hebben een schitterend feest gehad van de Joek (een vereniging die de organisatie van de Kennedymars op zich neemt). Het was een perfect georganiseerde horrornight. Leuk als iedereen zich zo goed aanpast aan het thema.

 

10 april 2007. INDY 6 jaar!!!
Het is al 4 jaar geleden dat we Indy haar 2e verjaardag gevierd hebben. Nu moesten we weer voor de 4e keer haar verjaardag vieren zonder haar aanwezigheid. Het wordt allemaal anders. Niet dat deze dag vergeten gaat worden, maar het leven gaat door. Iedereen gaat door. Ook wij.

Wijzelf hebben ons deze dag vaak afgevraagd hoe het zou zijn als ze nog leefde. Hoe zou ze er nu uitzien? Toch herkennen we veel van haar in Levy. We zeggen ook wel eens dat Levy en Indy samen 1 zijn. Levy heeft energie voor 2 en bepaalde karaktertrekken zijn precies hetzelfde als die van Indy. Maar toch.....

"slechts over blijft de herinnering
aan hoe Indy leefde op aarde
en voor degene die achterblijven
heeft dat de meeste waarde."

Mei/juni/juli/augustus/september
Het is alweer enige tijd geleden dat wij de site bijgewerkt hebben. Mede vanwege alle drukte is het er even niet van gekomen. Aangezien wij de laatste tijd steeds vaker de vraag kregen of we de site nog bij werkten, willen we dat bij deze doen.

Het afgelopen half jaar hebben we diverse uitstapjes gemaakt. Dit kun je ook lezen in het verhaal van de kinderen. Marcel heeft ons allemaal verrast met een reis tijdens de meivakantie samen met vrienden van ons. Dit was echt geweldig. Lekker even ertussenuit. Daar waren we wel aan toe. Het was op het bedrijf erg druk geweest. En ook de agenda voor s'avonds stond vaak de hele week vol, dus zagen we elkaar niet zo vaak.

2 juni. De 4e sterfdag van Indy. Dat weekend zijn we weer samen met Jos en Helma weggeweest. Lekker primitief in een tent, zonder gas, licht en alleen met koud stromend water. De kinderen hadden de tijd van hun leven, want ze mochten in een kast (bedstee) slapen. Geen tv of computer, lekker aangewezen op elkaar. We zijn met een pont een rivier overgestoken waarna de kinderen bellen geblazen hebben, en wij allemaal een witte roos in het water gegooid hebben. Fijn om dit ieder jaar toch te kunnen doen, samen even stilstaan bij het overlijden van Indy. De periodes dat je ermee bezig bent, worden toch al steeds minder. Dat is ook goed, maar we vinden het wel belangrijk om met name op deze speciale dag er samen met de kinderen even bij stil te staan.

Verder gaat het prima met ons. Marie-Louise heeft inmiddels de drukte van de Mini Kennedymars weer achter de rug. Zij kan zich nu voor gaan bereiden op haar nieuwe functie binnen de organisatie van de Mini Kennedymars. Marcel is momenteel druk bezig met de organisatie rondom het jubileumjaar van de carnavalsvereniging.
Met de kinderen gaat het ook goed. Sinds Levy op school zit, werkt Marie-Louise weer meer in de zaak. Onze weekenden zijn nog steeds goed gevuld, maar we hebben ook tegen elkaar gezegd dat we best eens een keer nee kunnen zeggen als het teveel wordt. We proberen vooral te gaan genieten en dingen te doen die we graag doen.


Klik hier om de gebeurtenissen in 2003 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2004 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2005 te lezen

Klik hier om de gebeurtenissen in 2006 te lezen