Januari 2008
Een nieuw jaar.

      

Februari/maart/ april
Het heeft weer even geduurd alvorens de site weer is bijgewerkt. Vanwege alle drukte is het er even niet van gekomen.

Het wordt steeds moeilijker om de site bij te werken. Niet alleen vanwege alle drukte maar ook omdat het moeilijker wordt om over onszelf te schrijven. Om niet steeds in herhaling te vallen over wat we doen en voelen. Dit is de reden waarom wij dit gedeelte van de site met name het stuk over hoe het nu verder gaat met ons niet meer continue gaan aanvullen met hoe ons dagelijks leven er nu uitziet.

We pikken gedurende het jaar enkele gebeurtenissen eruit om jullie toch te laten lezen/zien wat we doen en hoe we verder gaan.

Zo zou Indy 10 april 7 jaar zijn geworden. Hoe gaan we dat dit jaar vieren? Het wordt allemaal anders. Indy hoort bij ons leven en dat zal ook altijd zo blijven. Zij blijft in vele harten voortleven maar bij ieder op zijn/haar eigen manier. Het is fijn als mensen op deze bijzondere dag even stilstaan bij het feit dat Indy er is geweest en wat zij heeft betekend voor ons en vele anderen.

We hebben dit jaar nog enkele leuke reizen op de planning staan. Zo gaan we met vrienden naar Egypte en we gaan voor het eerst samen met de kinderen een autorondreis door Florida maken.

2 juni is het al weer 5 jaar geleden dat Indy is gestorven. 5 jaar, wat vliegt de tijd. Hier willen we dit jaar wel even extra bij stilstaan. Wat we gaan doen die dag, weten we nog niet precies.

Ook zijn we druk bezig met allerlei bouwplannen, prive en zakelijk. Hier hopen we binnenkort ook meer duidelijkheid over te krijgen of het allemaal doorgaat.

Dus zoals jullie al kunnen lezen gaat ons leven door en we willen toch ook graag deze site voortzetten. Gedurende het jaar zullen wij bovenstaande gebeurtenissen nader uitwerken met foto's en tekst.

 

 

Klik hier om de gebeurtenissen in 2003 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2004 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2005 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2006 te lezen