Januari/februari/maart

Een nieuw jaar en ook een jaartje ouder. Ik ben alweer 5 jaar. Dat is ook wel aan mij te merken. Ik wordt steeds eigenwijzer volgens mama en papa, of zouden ze bedoelen wijzer? Ik denk het laatste :)

Ik heb de afgelopen maanden al weer het nodige gedaan.

Het zwemmen gaat steeds beter, als ik er tenminste zin in heb. Volgens mijn badmeester kan ik het wel, maar heb ik er gewoon geen zin in. Daar heeft hij ook wel een beetje gelijk in. Ik zou willen dat ik mocht gaan voetballen. Ome Josje heeft mij al beloofd dat hij met mij gaat voetballen, maar dan moet ik eerst mijn zwemdiploma halen van mama en papa. Maar dat duurt nog zo lang.

 

In februari zijn we druk bezig geweest met de carnaval. Ik heb weer meegedaan met de optocht. Dat was gaaf, we waren allemaal ratjes en we mochten onderweg allemaal snoepjes uitdelen. Maar helaas hadden we niet gewonnen, maar we hadden wel de 2e prijs.

Maar ik had het niet alleen erg druk met de carnaval, ik mocht ook meedoen in de dansshow van Valerie. Samen met nog andere broertjes hadden we een speciale broertjesdans ingestudeerd. 6 dinsdagavonden hebben we hierop geoefend. Dat was kei moeilijk want tijdens de dans moesten we onze overall uittrekken en dat ging niet zo gemakkelijk. Eind februari was het eindelijk zover. Mijn eerste optreden op het podium. 3 shows hebben we gedaan. Ik vond het zo jammer dat het toen al klaar was. Ik hoop dat de juf van Valerie doorgaat met een jongensgroepje. Echt gaaf dat dansen. Volgens mij vinden papa en mama het niet zo leuk want telkens als ik vraag wanneer ik weer mag gaan dansen, dan zeggen ze niets. Zou ik dan toch mogen gaan voetballen?

In februari zijn we druk bezig geweest met de carnaval. Ik heb weer meegedaan met de optocht. Dat was gaaf, we waren allemaal ratjes en we mochten onderweg allemaal snoepjes uitdelen. Maar helaas hadden we niet gewonnen, maar we hadden wel de 2e prijs. Ik zit ook nog steeds op schrijftherapie. Daar vind ik eigenlijk niets meer aan, maar mama wil toch dat ik ernaartoe blijf gaan. Ik moet iedere keer iets tekenen of lijntjes overtrekken, saai hoor. En als ik het dan goed heb gedaan, dan mag ik even klimmen op het klimrek. Dat doe ik eigenlijk veel liever, dan de hele tijd een potlood vasthouden. Maar volgens mijn juffrouw gaat het al veel beter. Dus als ik nog even mijn best ga doen hierop dan ben ik denk ik wel bijna klaar.

Op school gaat het ook goed met mij. Ik vind het wel jammer dat mijn grootste vriend Bora naar een andere klas is gegaan, nu moet ik extra hard mijn best gaan doen om ook te zorgen dat ik naar een andere klas ga. Maar gelukkig heb ik ook nog wel een paar andere vrienden in mijn klas. Er zitten wel heel veel meisjes in mijn klas, dat is minder leuk.

Ik heb eindelijk mijn eerste kinderfeestje gehad. Het heeft even geduurd maar het is er toch van gekomen. Ik wilde zo graag met mijn kinderfeestje naar de film. TV kijken en computerspelletjes doen zijn mijn grootste hobby's, daarom heb ik voor de film gekozen. Dus zijn we een paar weken geleden met een aantal vrienden van mij naar de film Horton geweest. Gave film. We kregen allemaal popcorn en drinken. Papa, mama en Valerie mochten van mij ook mee. Dat moest ook wel anders hadden we geen vervoer.

10 april hebben we een feestje. Indy zou 7 jaar zijn geworden. Ik denk dat we dan weer ballonnen omhoog mogen laten.

  


Klik hier om de gebeurtenissen in 2003 te lezen

Klik hier om de gebeurtenissen in 2004 te lezen

Klik hier om de gebeurtenissen in 2005 te lezen