Januari/februari/maart/april 2008
Hoera een nieuw jaar! En weer een jaartje ouder.

Ik zit op snorkelen en dat is leuk.Ik heb een schow van wanda gehad en Levy heeft ook mee gedaan En Levy vond het ook leuk om te dansen.De carnaval was ook leuk ik was als bling bling en als sliertjes meisje.En ik heb mijn verjaardag gehad dat was leuk ik heb veel cadeos gekregen van oma een barbie en nog veel meer cadeos en dus 9 jaar geworden.

Bovenstaande heeft Valerie zelf geschreven. Dit is heel beknopt hetgeen zij wist te vertellen over de afgelopen maanden. Zij heeft natuurlijk nog veel meer meegemaakt, maar weet nog niet goed hoe ze hierover moet schrijven. Ze heeft ons gevraagd het stukje voor haar af te maken.

Valerie is 4 januari 9 jaar geworden. Haar kinderfeestje heeft ze wederom samen met haar vriendin Sabien gevierd. Het was een echt meidenfeestje.
Allereerst allemaal een gezichtsreiniging en daarna een maskertje met komkommers op de ogen. Daarna zijn we naar de fotostudio van Wanda geweest alwaar de dames allemaal make-up opkregen en de haren mooi opgestoken werden, waarna er een echte fotoshoot plaatsvond.

Het waren stuk voor stuk allemaal mooie meiden die erg goed hun best deden om maar zo goed mogelijk te poseren. Allemaal fotomodellen in de dop.

Het gaat verder erg goed met Valerie. Ze doet erg goed haar best op school en haar punten zijn uitstekend. Ze is helemaal dol op haar neefje Tristan waar ze graag wat over moedert.

Eind februari heeft ze weer meegedaan met de dansshows van haar dansschool. Ze was helemaal trots dat Levy hier ook aan deelnam. Nu is ze druk bezig met de audities voor het demoteam van haar dansschool. Hier wil ze graag in meedoen, maar daarvoor moet ze nu hard oefenen op een paar dansjes.

23 april vind er een meisjesvoetbal toernooi plaats. Hier doet Valerie ook aan mee samen met nog 8 meisjes uit haar klas. We zijn benieuwd wat ze hiervan vind.

Tot zover wat aanvullingen op Valerie haar eigen verhaal. We hopen dat zij zelf toch ook verder gaat met het schrijven op deze site.Klik hier om de gebeurtenissen in 2003 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2004 te lezen Klik hier om de gebeurtenissen in 2005 te lezen